Kids winnen

Win Boomerang en Cartoon Network prijzen

Is je kind dol op tekenfilms, of kijk je er zelf misschien (ook) graag naar? Op Cartoon Network en Boomerang zijn deze maand weer veel leuke series te zien.

Deze maand op Cartoon Network en Boomerang

Vanaf nu is De wonderlijke wereld van Gumball elk weekend te zien om 10:50 uur op Cartoon Network. Ook op Cartoon Network: OK K.O. Let’s be Heroes vanaf 20 januari iedere doordeweekse avond om 20:35.

Bij Boomerang zijn er vanaf nu, elk weekend, nieuwe afleveringen van Dorothy and the wizard of Oz te zien om 12:00 uur.

Meer weten over de series? We zetten ze even voor je op een rijtje:

De Wonderlijke Wereld van Gumball

Beleef samen met Darwin de hoogtepunten van Gumball in De Wonderlijke Wereld van Gumball: Darwins Jaarboek, met gloednieuwe content. Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.
Vanaf 11 januari elk weekend om 10:50 uur, alleen bij Cartoon Network.

OK K.O. Let’s be Heroes

K.O. is de nieuwste medewerker bij het fantastische winkelcentrum voor helden met superkrachten: Lakewood Plaza Turbo. Hij werkt bij Gar’s Bodega, waar helden winkelen en schurken neervallen. Samen met zijn collega’s, de altijd in controle en coole Enid en de onwetende macho Radicles, is K.O. bezig met zijn zoektocht om de beste held allertijden te worden! Maar hij moet nog veel leren…
Kijk naar de gloednieuwe afleveringen van OK K.O.! Jij wordt een held, vanaf 20 januari doordeweeks om 20:35 uur.

Dorothy and the Wizard of Oz

In Dorothy en de Tovenaar van Oz wordt de kijker meegenomen naar het prachtige en magische land van Oz. Nadat de Boze Heks van het Westen is verslagen, wordt Dorothy benoemd tot Prinses van Smaragdstad. Met beide voeten stevig op de grond in haar rode schoentjes, gaat Dorothy haar koninklijke verplichtingen met enthousiasme en dapperheid aan. Ze is bereid om ieder probleem in Oz aan te pakken. Met haar bekende vrienden aan haar zijde volgt ze het pad met de gele klinkers, op weg naar spannende avonturen die alleen in het land van Oz kunnen gebeuren.
Nieuwe afleveringen van Dorothy en de Tovenaar van Oz zie je vanaf 11 januari elk weekend om 12:00 uur.

Winnen

Om de start van al deze leuke series te vieren, mogen we een Boomerang en een Cartoon Network pakket weggeven. Wil jij winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.