Kids Speelgoed

Odditeez: Beadiballz en Slimiballz werken perfect tegen schoolstress!

Odditeez

De scholen zijn weer begonnen, en dat is te merken aan de korte lontjes zo hier en daar. Onze tip: Odditeez, verkrijgbaar als Beadiballz en Slimiballz.

Knijpen maar!

Voor wie het gemist heeft: ‘dingen waar je in kan knijpen’ zijn een ware trend onder kinderen. Waar wij het vroeger met een saaie stressbal moesten doen, komen we tegenwoordig de grappigste figuurtjes tegen, in combinatie met opvallende designs en structuren. Producent ORB springt daar handig op in, met knijpbare ballen met bijzondere vulling: Odditeez.

Beadiballz

Odditeez zijn er in twee soorten: Beadiballz en Slimiballz. De Beadiballz (verkrijgbaar in vijf kleuren en twee maten) zijn gevuld met kleine, zachte pareltjes, orbeez. Je ziet ze extra goed als je in de bal knijpt. En dat knijpen, we moeten het toegeven, voelt erg lekker! Juist door de vulling van kleine pareltjes is dit een ‘bal met een bite’, er valt iets te voelen en te priegelen, heel fijn als een kind even zijn schooldag van zich af wil knijpen. Of een volwassene, na een lange werkdag. Toe maar, we vertellen het niet verder!

Odditeez

Slimiballz

Slimiballz zijn er in zes kleuren, en wij kregen deze mooie grote gouden in onze handen. De grote variant kost, net als bij de Beadiballz overigens, €9,99, het kleinere formaat €4,99.

Slimiballz zijn perfect voor iedereen die houdt van de textuur van slijm, maar geen zin heeft in vieze handen. Slimiballz zijn namelijk gevuld met een heerlijk soepel slijm, vol met glitters, waar je in kunt knijpen zonder slijmerige handen te krijgen.

Odditeez

Zeker de grote variant is erg leuk, omdat je er verschillende vormen mee kunt maken, en je echt beide handen nodig hebt om de bal te bedwingen.