Kids Speelgoed

NERF Laser OPS: NERF zonder pijltjes

NERF Laser OPS

Is jouw kind dol op NERF, maar word jij gek van die pijltjes (of darts, zoals ze eigenlijk heten) die rondvliegen? Say no more! NERF heeft nu ook een laser-variant.

NERF Laser OPS

Iedere ouders wiens kind graag met NERF speelt weet het: die darts kunnen een dingetje zijn. Als het kind binnen speelt schieten ze je nieuwe vaas aan diggelen, terwijl ze buiten altijd kwijt lijken te raken.

Gelukkig verzonnen ze bij NERF een hele andere manier om te spelen: met laser! En dat is behoorlijk goed gelukt, kunnen we na een kleine test zeggen.

Met app

NERF Laser OPS is er in verschillende uitvoeringen. Wij probeerden de NERF Laser OPS Alphapoint, de ‘standaard’ laser-blaster die je zowel in single pack als twopack kunt kopen. Dat laatste is natuurlijk wel zo leuk, dan kun je gemakkelijk tegen elkaar spelen.

NERF Laser OPS

Om het spelen extra leuk te maken kun je een app downloaden, al is dit niet vereist, en kun je ook zonder app prima spelen. Kies je ervoor de app wel te gebruiken dan kun je de mobiele telefoon waar deze op staat handig bij je dragen in de bijgeleverde armband. Via de app krijg je informatie over tegenstanders, maar kun je ook in je eentje spelen, als er even geen vrienden in de buurt zijn. Je kunt via de app spelen tegen robot drones, spannend!

Binnen of buiten

Al is het natuurlijk het leukst om buiten te spelen, waar je wat meer ruimte hebt, binnen kun je ook met deze laserguns aan de slag. Op de blaster zelf kun je zelfs selecteren of je binnen of buiten speelt. De spelregels bepaal je zelf. Ga je simpelweg in dezelfde ruimte als je tegenstander staan, en probeer je elkaar zoveel mogelijk te raken? Of speel je ‘verstoppertje’? Alles kan, alles mag, verzin vooral zelf je eigen spel!

NERF Laser OPS is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, de Alphapoint blaster vereist 4 AA batterijen om mee te spelen, dus zorg dat je deze in huis hebt. De verpakking met twee keer de Alphapoint blaster kost €64,99, een single-pack heb je voor 42,99 in huis. De meer geavanceerde Deltaburst variant kost €71,99 per stuk.