Kids Speelgoed

My Little Pony Zingende Rainbow Dash

My Little Pony Zingende Rainbow Dash

In duet met je favoriete My Little Pony? Zing gezellig mee met deze Zingende Rainbow Dash!

My Little Pony Zingende Rainbow Dash

Rainbow Dash is misschien wel de mooiste My Little Pony van allemaal! Met haar mooie regenboog-manen is ze een opvallende verschijning. Wist je dat ze ook prachtig kan zingen?

My Little Pony Zingende Rainbow Dash kent verschillende liedjes en zinnetjes, en samen zingen vindt ze het allerleukst. Daarom vind je in haar verpakking ook een microfoon, waarin je gezellig mee kunt zingen. De microfoon versterkt de stem van het meezingende kind, zodat er een heus duet kan plaatsvinden.

My Little Pony Zingende Rainbow Dash

Om een liedje te starten druk je op haar Cutie Mark, het regenboogje op haar zijkant. De teksten zijn, zeker voor jonge kinderen, nog niet zo eenvoudig, maar oefening baart kunst. Wat oudere kinderen kunnen direct met de juiste woorden aan de slag: in de verpakking vind je namelijk ook de songteksten van de vijf liedjes, zodat zij vanaf de eerste keer foutloos mee kunnen zingen.

Ze kan ook uit

Na het zingen knoopt Rainbow Dash graag een gesprekje aan, ze heeft 15 verschillende zinnen tot haar beschikking om contact te zoeken. Bang dat ze nooit meer haar mond houdt? Niet nodig. Tijdens het zingen schuif je simpelweg haar zonnebril op haar voorhoofd om een pauze in te lassen, en via het schuifje onder haar buik zet je Rainbow Dash gemakkelijk helemaal uit, handig zo rond bedtijd.

My Little Pony Zingende Rainbow Dash kost €34,99, en is als je het ons vraagt een ontzettend leuk cadeau voor echte My Little Pony fans of artiesten in de dop!