Kids Speelgoed

In bad met Zwemavonturen Ariël!

Zwemavonturen Ariël

Dit is leuk! Zwemavonturen Ariël laat zien dat ze haar vin niet voor niets heeft!

Zeemeermin

Ariël is de favoriete Disney prinses van menig kind, en, naar onze bescheiden mening, zeker niet onterecht. De zeemeermin die eigenlijk een mens wil zijn, om zo haar Erik te veroveren… prachtig!

Toch vinden wij Ariël met staart en vin net wat meer tot de verbeelding spreken dan wanneer zij benen heeft. Een echte zeemeermin, hallo! Dat wij niet de enige zijn met deze mening wordt wel aangetoond door de ‘zwem als een zeemeermin’ rage. Willen we niet allemaal zo sierlijk door het water kunnen bewegen als Ariël?

Zwemavonturen Ariël

Voor ieder kind dat zelf een zeemeermin zou willen zijn, of dat maar wat graag eens een rondje zou willen zwemmen met Ariël, hebben wij in de vorm van Zwemavonturen Ariël goed nieuws. Deze pop kan echt zwemmen!

Zwemavonturen Ariël

Als je Zwemavonturen Ariël in het water legt (door haar bijvoorbeeld gezellig mee te nemen als je in bad gaat), gaat zij vanzelf zwemmen. En niet zomaar zwemmen, nee, zij beweegt haar staart en vin sierlijk, en beweegt zich als een echte zeemeermin door het water.

Voor je zover bent moet je Ariël wel even van wat batterijen voorzien (die stop je in een luikje in haar zeemeerminnenbips, niet heel flatteus). De pop zelf is helemaal waterproof, dus laat haar lekker rondjes zwemmen door het water, dat kan ze als de beste.

Zwemavonturen Ariël

Natuurlijk kun je ook buiten het water met Ariël spelen. Helaas verandert haar staart niet vanzelf in een setje benen zodra ze ‘aan land’ komt, en is ze hierdoor wat ‘stijfjes’; ze kan bijvoorbeeld niet zitten. Dat maakt voor de echte zeemeerminnenfans natuurlijk niet uit, en we zijn er zeker van dat Zwemavonturen Ariël voor uren speelplezier zal zorgen. De pop is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder, en kost €29,95.