Kids

Glam Goo: slijm neem je overal mee naartoe!

Glam Goo

Slijm is hot! Vrijwel ieder kind wil het zelf maken… maar wat doe je erna mee? Glam Goo heeft wel een idee!

Glam Goo

Slim, slim, slim! Glam Goo ontdekte een gat in de markt, door van slijm iets nuttigs te maken. Nou ja, niet dat je niet zonder kan, maar opeens is slijm iets waar je meer mee kunt dan het maken en het een beetje door je handen laten glijden.

Glam Goo

Slijm zelf maken hoeft met Glam Goo niet meer (en dat zal een opluchting zijn voor menig ouder, die de lijmresten en andere troep nog steeds van de keukentafel aan het schrapen is), die zit gewoon in de verpakking bijgeleverd. Net als allerlei soorten glitters (met mooie namen als Unicorn Tears en Cloud Crunch) en schitterende stofjes om je slijm een kleurtje te geven. Aan jouw kind om de ideale combinatie te mixen. Het kant-en-klare slijm is in eerste instantie behoorlijk plakkerig, maar wordt na het mengen steeds beter hanteerbaar en minder ‘sticky’.

En dan?

Is het slijm naar wens? Dan breekt normaal gesproken het ‘en nu?’ moment aan. Wat moet je met dat slijm? Bij Glam Goo begint het dan eigenlijk pas. Het is tijd om accessoires te gaan vullen!

Er zijn verschillende sets te koop. De grootste is de Deluxe versie, met daarin een handtas en ring die je kunt vullen met slijm. In het geval van de handtas gaat het natuurlijk om een transparant vakje aan de voorkant, niet om de tas zelf. Dat zou een mooi zooitje worden…

Glam Goo

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een kleiner pakket, met de namen Confetti of Fantasy. Op onze afbeeldingen vind je het Fantasy pakket, met daarin een hartvormige ketting en regenboogsleutelhanger. Deze vul je met het gemixte slijm, en kun je daarna gewoon gebruiken. Zorg ervoor dat je de hangers niet te vol maakt, ze moeten tenslotte heel goed dicht kunnen. Anders wacht je een enorm slijm-ongeluk, zijn we bang.

Goed idee!

De sets kosten €16,99 tot €32,99. Niet heel goedkoop, als je zelf op zoek gaat naar los slijm (of het zelf maakt) en de attributen die in de verpakking zitten ben je wellicht wat goedkoper uit. Maar Glam Goo heeft er wel een hele mooie set van gemaakt, die ontzettend leuk is om cadeau te doen. Sowieso vinden wij het idee om een nuttige bestemming te vinden voor al dat slijm een lintje waard!