Kids

Familie uitbreiding: maak kennis met Bizzy Bubs Kitty! (+WIN!)

Bizzy Bubs

Groot nieuws! Wij hebben onze familie uitgebreid met een heel schattig meisje. Maak kennis met Kitty!

Bizzy Bubs

Kitty is 1 van de Bizzy Bubs, schattige kleine poppetjes die zich als echte baby’tjes gedragen. En net als echte baby’s hebben ze ook allemaal zo hun eigen karaktertrekjes. Onze Kitty is een echte giechelkont, en schatert het regelmatig uit. Zeker als je haar een beetje kietelt! Maar ook uit haar flesje drinken doet Kitty graag, en als er daarna wat lucht ontsnapt is er maar één ding wat je kunt doen: er om giechelen!

Bizzy Bubs

Kijk haar gaan!

Maar Kitty kan meer! Deze baby heeft het kruipen al aardig onder de knie, en wiebelt zo de hele vloer over. En we vermoeden, aan haar gebrabbel te horen, dat haar eerste echte woordjes ook niet lang meer op zich zullen laten wachten.

Als Kitty moet eten, geef je haar de fles. Maar natuurlijk is Kitty nog maar een baby, en heeft ze ook af en toe haar rust nodig. Geef haar dan haar speentje. Daar zal ze eerst lekker en enthousiast op sabbelen, maar al snel zal je merken dat zij in slaap kukelt. Slaap lekker Kitty!

Vanwege haar kleine accessoires hebben Kitty en de andere Bizzy Bubs ‘moeders’ nodig die zelf minimaal vijf jaar oud zijn. Oh, en die Bizzy Bubs, die houden wel van een feestje. Wij hebben Kitty’s komst dan ook gevierd met een echte babyshower, zoals je ziet. Helaas moet Kitty het zelf nog even bij een flesje houden, maar wat zou ze graag een beschuitje met muisjes met ons hebben meegegeten!

Bizzy Bubs

Winnen

Ben jij ook toe aan gezinsuitbreiding, en verwelkom je graag een Bizzy Bub bij je thuis? Dat komt goed uit! Onze Kitty heeft namelijk een tweelingzusje, dat ook Kitty heet, en zij zoekt nog naar een fijn huis. Gaat ze dat bij jou vinden? Vul dan snel het onderstaande formulier in, en misschien organiseer jij binnenkort ook wel een babyshower!

[gravityform id=”14″ title=”true” description=”true”]