Kids

De must-check webshops voor kinderkleding

Kindermode, we kunnen er niet uitgepraat over raken. Moeders shoppen maar al te graag voor hun kleine troost nieuwe babykleertjes of een schattig Bnosy denim jacket met zachte binnenvoering. Eigenlijk is er altijd wel een excuus te bedenken om nieuwe kinderkleding te kopen. Misschien alleen al om de reden dat ook de modetrends op het gebied van kinderkleding niet stilstaan. Jouw kleintje moet er natuurlijk wel hip en stijlvol uitzien. In dit artikel zetten we de leukste webshops op een rijtje. Misschien zit er wel een pareltje tussen die jij nog niet kent. Lees je verder?

1. Lemonade

De Amsterdamse kinderkledingwinkel Lemonade mag niet op je lijstje ontbreken, als je tenminste van een unieke kids-collectie houdt. Een bezoek aan deze winkel, als de maatregelen het weer toelaten, is zeker de moeite waard. Maar ook in hun webshop kun je terecht om vanuit je luie stoel te shoppen. Naast kinderkleding, verkopen ze ook speelgoed en aankleding voor de kinderkamer. Denk bijvoorbeeld aan meubeltjes, box- en vloerkleden en superschattige knuffels van het merk Jellycat. Je kunt er dus in één keer slagen. Welk (kleding)item is jouw favoriet?

2. Lindex

Nog een andere webshop die op je lijstje moet staan. Toegegeven, een kleintje groeit snel dus een hip broekje of schattig truitje gaat vaak maar één seizoen mee. Maar dat betekent niet dat je geen leuke winterjas of stoere booties voor een fijn prijsje kunt shoppen. Er zijn namelijk ook budget-proof webshops waar je zeker kunt slagen. Een mooi voorbeeld daarvan is de webshop van het Zweedse merk Lindex. Het merk is toonaangevend in Europa op het gebied van kinderkleding. In Nederland kun je nog alleen online bestellen, maar dat mag de pret niet drukken. Bijkomend voordeel is dat hun kleding hoog scoort op duurzaamheid. Zo is 96% van het katoen afkomstig van duurzamere bronnen en meer dan 60% van hun assortiment is gemaakt van duurzame materialen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Een hippe ribbed legging scoor je voor slechts €12,99 en truien variëren tussen de €15 en €30, om slechts enkele voorbeelden te noemen.

3. FIE & VIC

En dan nog een derde webshop die vastgezet mag worden in je favorieten, als je het mij vraagt. Je vindt hier de leukste minimalistische kleding van het Spaanse merk ‘Shop 1+ In the Family’ voor jouw kleintje. Maar ook merken als Émile et Ida, Donsje en Grech & Co zijn hier verkrijgbaar. Door de originele mix van kinderkleding merken, kom je altijd tot een unieke en geslaagde outfit. Succes!