Kids Speelgoed

Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

Kleuren met geurende stiften is leuk, maar nog leuker wordt het als je deze zelf hebt gemaakt met Crayola Mini Neon Scented Marker Maker.

Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

Creatief bezig zijn, hartstikke leuk voor kinderen! En belangrijk bovendien, voor de motoriek bijvoorbeeld. En om creatief bezig te zijn is natuurlijk niet veel nodig, met een kleurboek en wat stiften komen ze een heel eind.

Maar wij vinden het extra leuk als kinderen nóg meer kunnen doen, en direct ontdekken hoe stiften nu eigenlijk gemaakt worden bijvoorbeeld. En dat kan met Crayola Mini Neon Scented Marker Maker.

Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

Mixen maar!

In deze set (verkoopprijs €17,95, geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar) vind je alle ’tools’ om zelf stiften te maken. En niet zo maar stiften, nee, neon geurstiften!

Een leuk idee, en meteen een goede manier om kinderen te laten zien dat dingen er niet zomaar ‘zijn’, maar dat ze eerst moeten worden gemaakt. In de set vind je alle onderdelen die je nodig hebt om een stift te maken, aan je kind (met misschien een beetje hulp van jou) om alles op de juiste manier in elkaar te zetten.

En dat is natuurlijk niet alles. Als je zelf een stift maakt, bepaal je ook zelf welke kleur deze wordt. In de set zijn drie neonkleuren aanwezig. Deze kun je ‘puur’ gebruiken, maar natuurlijk kun je ze ook mixen om nieuwe kleuren te creëren. Hoe je dat doet, en welke kleuren je daarvoor in welke hoeveelheden met elkaar moet mengen, wordt prima uitgelegd.

Crayola Mini Neon Scented Marker Maker

En dan?

Als je jouw gewenste kleur hebt, en deze in een stift hebt gestopt (dat gaat heel veilig; in plaats van de vloeistof te gieten, zoals wij vreesden, laat je de lege stift de inkt ‘opzuigen’, wat veel minder kans op ongelukjes geeft), kun je ermee gaan kleuren. Hartstikke leuk, met een stift die je helemaal zelf gemaakt hebt!

Om ze ook aan je vrienden te showen zijn er aan de stiften kleine clips bevestigd, zodat je de stift aan het lusje van je tas, etui of wat dan ook kun hangen. Jouw creatie mag tenslotte gezien worden!