Kids

De Betoverende Balzaal van Belle & het Beest

betoverende balzaal

De ideale speelset voor kleine romantici? De Betoverende Balzaal van Belle & het Beest.

De Betoverende Balzaal

Wist je dat de eerste editie van Belle en het Beest stamt uit 1740? We hebben het hier niet zomaar over een klassieker! De liefde tussen de mooie Belle en het enge Beest, die later een knappe prins blijkt te zijn: we kennen het allemaal. Zeker sinds Walt Disney het verhaal in 1991 verfilmde in een gelijknamige animatiefilm natuurlijk.

Zelfs nu, in 2017, vele honderden jaren na het ontstaan van het verhaal, spreekt Belle & het Beest tot ieders verbeelding. En iedereen die de Disneyfilm ooit gezien heeft kent ook dat bekende liedje, Tale as Old as Time. Neuriet u even mee?

Spelen maar!

Belle en het Beest komen het meest tot hun recht in die prachtige balzaal, waar zij samen dansen. En dat is precies wat de poppen in deze set kunnen! Zet ze op de standaard, en ze zwieren liefdevol rond. En ook aan muziek is gedacht: druk op het knopje bij haar hart, en de oh zo bekende ‘Tale as Old as Time’ klanken begeleiden het verliefde stel. Wat heeft Belle een mooie jurk aan, en wat zit haar haar mooi!

betoverende balzaal

Wisseltruc

De liefde tussen het mooie meisje en het monster; we kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar in het verhaal verandert het Beest natuurlijk uiteindelijk wel in een knappe prins. Net als zijn pop! Druk maar op de schakelaar op zijn rug, en hoppetee, je herkent hem niet meer terug. Hallo prins! Natuurlijk tover je hem ook zo weer om tot het Beest.

Een prachtige speelset, waarbij we zeker zouden aanraden om de mooie kartonnen balzaal uit de verpakking heel te laten en te bewaren als extra decorstuk.