Kids

Begint het al te kriebelen?

care pluis hoofdluis

De scholen zijn weer begonnen en we weten allemaal wat dat betekent: de luizen zijn ook weer terug van weggeweest. Care Plus helpt om ze te lijf te gaan.

Daar zijn ze weer!

Het lijkt wel alsof luizen ook een zomervakantie houden, om er daarna weer fris en fruitig tegenaan te kunnen. Want zodra de scholen weer begonnen, zijn zij ook weer van de partij.

Middelen om hoofdluis op het hoofd van je kind uit te roeien hebben nogal de reputatie om lastig in gebruik te zijn. Of overmatig agressief, zodat de huid ook flink onder het gebruik ervan te lijden heeft. En wat dacht je van de geur?

Care Plus, bekend van de producten tegen allerlei soorten insecten, heeft zich nu ook op de luizen gestort. En hun lijn is een stuk vriendelijke in gebruik dan veel van de middelen die we kennen.

Voorkomen of bestrijden

Met de Care Plus Anti-Luis Preventie kun je het hoofd van je kind tot wel twee dagen beschermen tegen ongewenste bezoekers. De spray ruikt en werkt als een haarspray, en maakt het haar niet vet of stinkend.

Is het al te laat om te voorkomen, en ben je de beestjes bestrijden? Dan is er de Anti-Luis Behandeling. Deze ruikt opvallend lekker en fris, en is erg makkelijk in gebruik. Je sprayt hem in het haar en laat hem inwerken. Voor luizen geldt dat 5 minuten genoeg is, bij neten is 1 uur inwerken aan te raden. Langer mag ook, het is geen product dat direct uitgespoeld hoeft te worden. Tot 8 uur laten zitten is geen probleem.

De formule op basis van kokosolie en aloë Vera verstikt de luizen en neten, waarna zij dood gaan en/of gemakkelijk uitgekamd kunnen worden met de bijgeleverde kam. Op deze manier wordt kriebelende gasten bestrijden makkelijk en bovendien minder vervelend voor het kind.