Kids

Alles over trampolines van North!

Het is een aankoop die je niet zo vaak doet: een trampoline voor in de tuin! Met de trampolines van North ben je verzekerd van veel speel, spring- en buitenplezier voor het hele gezin. In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden van de trampolines van North!

Soorten trampolines van North

De trampolines van North zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen en jonge atleten om activiteit en spel zoveel mogelijk te stimuleren. Trampoline springen is naast ontzettend leuk namelijk ook nog eens hartstikke gezond. Het is goed voor je coördinatievermogen, je verbrandt er veel energie mee en creëert sterkere spieren. Alleen maar winst, toch? North trampolines zijn er in verschillende soorten, vormen en maten.

  1. North trampoline Pioneer: North trampoline Pioneer is verkrijgbaar in zowel de traditionele ronde vorm als in een ovale vorm, waardoor deze in ieder tuin te passen is. De Pioneer trampoline is uitermate geschikt voor de kleinste springers. Dankzij een speciaal aangepaste veerspanning creëert deze trampoline namelijk een extra zachte en dynamische springervaring.
  • North trampoline Explorer: De Explorer trampoline is naast rond en ovaal, ook in het rechthoekig verkrijgbaar. Dankzij speciale veerverlengers ben je in staat om de veerkracht aan te passen naar de springer, hierdoor kan de trampoline meegroeien met de springer. Erg handig voor gezinnen!
  • North trampoline Performer: North trampoline Performer is een rechthoekige trampoline, speciaal voor de fanatieke trampolinesporter. Dankzij de krachtige vering en de rechthoekige vorm is dit de perfecte trampoline om jouw skills naar een hoger niveau te tillen
  • North trampoline Planet: De Planet trampoline heeft dezelfde materialen en kwalitatieve onderdelen en veiligheid als alle North trampolines. Het enige verschil is dat er voor deze trampoline gebruik is gemaakt van gerecyclede materialen. Oftewel: deze trampoline is beter voor planeet!

Monteren van de trampoline

De montage van North trampolines gebeurt eenvoudig met een kliksysteem, dus geen gehannes met bouten en moeren. Middels ritsen, een innovatief dop-ontwerp en een veiligheidsnet, wordt contact met de veren voorkomen en wordt ervoor gezorgd dat ook de hogere springer binnen het net zal blijven.