Interieur

Knus, stijlvol & trendy: maak van je huis een thuis!

Veneta

De centrale plek in huis; de woonkamer. Het ene moment de plek van ontspanning en bijkomen, het andere moment een plek waar je bezoek ontvangt met een kop koffie of een borrel.

Tot rust komen kun je pas echt als de ruimte helemaal af is. Sfeervol, knus en ingericht zoals je het in gedachten hebt. Gezellig visite ontvangen kan alleen maar leuker worden wanneer je interieur trendy en stijlvol is! En ik begrijp dat volkomen, daarom heb ik voor je uitgezocht wat je kunt doen om van je huis een thuis te komen.

Haal de natuur in huis

Allereerst, om het geheel wat levendiger te maken kun je planten toevoegen. Een leuke kamerplant die ik je kan aanraden is de ‘Monstera Deliciosa’. Kijk goed of de plant bij je inrichting past! Cactussen zijn ook super leuk en gemakkelijk in verzorging. Om de boel helemaal op te fleuren zijn bloemen natuurlijk de allerbeste optie. Haal ze vrijdag in huis en begin je weekend extra goed.

Veneta

Zacht & comfortabel

Je woonkamer gezelliger maken is leuk, maar je wilt natuurlijk ook dat het een comfortabele plek is waar je kunt relaxen. Hier komen de kussens, dekentjes, plaids en poefen om de hoek kijken. Een heerlijke ruime hoekbank heb je natuurlijk ook het liefst in huis als het even kan, zodat je ’s avonds helemaal languit kan liggen. Om het voor je koude voeten tijdens de wintermaanden nog wat fijner te maken, kun je een zacht vloerkleed toevoegen!

Sfeerverlichting

Misschien wel het belangrijkste, de verlichting in je woonkamer. Lichtinval is zeker bepalend voor de sfeer en kan een ruimte een totaal andere uitstraling geven. Raamdecoratie is daarbij ontzettend handig en belangrijk. Neem bijvoorbeeld dé trend op het gebied van raambekleding; houten jaloezieen . Doordat je de lamellen zelf kunt verstellen ben jij de baas over je privacy en beheers je het licht. Naast houten jaloezieën zijn vouwgordijnen ook top voor het creëren van gezelligheid. Deze knusse gordijnen hebben ook nog eens een isolerende waarde op het gebied van temperatuur & geluid. Wil je liever gaan voor een stijlvolle look, dan zijn plissegordijnen perfect! Kies ze in een Top down Bottom up uitvoering, zo kun je beide kanten bedienen en zelf lichtinval bepalen.

Naast dat raamdecoratie een hoop kan doen, zijn kaarsen natuurlijk ook echte sfeermakers. Verdeel een aantal kaarsen over verschillende plekken in de woonkamer en het wordt gegarandeerd gezellig in je woonkamer.

Veneta

Hoe ga jij het in je huis gezelliger maken?