Interieur

Is jouw huis al zomerproof?

interieur zomer

Het is wat overdreven, en kostbaar bovendien, om ieder seizoen je hele huis van een nieuw interieur te voorzien. Maar met de juiste accessoires kun je wel een lekker zomerse sfeer creëren!

Het is (bijna) zomer!

Waar we in de herfst en winter op zoek zijn naar warmte en in de lente genieten van frisse bloemen, is de zomer een seizoen waarin het licht en zonnig mag zijn, ook in je woonkamer. Dat betekent niet dat je je donkere meubelen de deur uit hoeft te doen, om te vervangen door lichte exemplaren; met de juiste accessoire kom je een heel eind.

Koop bijvoorbeeld wat lichte, of zomers gekleurde sierkussens voor op je bank. Wedden dat hij er meteen heel anders uitziet? En zo zijn er nog veel meer kleine trucjes die je woonkamer zonder al te veel moeite en budget een zomerse aanblik geven.

Een zomers tafelkleed over de eettafel, een fris kleedje op de vloer, een lekkere grote limonadetap op het aanrecht: allemaal objecten die typisch bij de zomer passen.

Zin in een wat grotere verandering, en iets meer budget? Dan kun je ook eens denken aan een nieuwe lamp! Hanglampen zijn ontzettend trendy, en kunnen een kamer in een handomdraai een hele andere sfeer geven. Denk bijvoorbeeld aan een mooi exemplaar in een opvallende kleur, je zult zien wat een grote verandering dat kan maken!

interieur zomer

Wij kiezen zelf graag voor natuurlijke materialen, spullen die dat heerlijke zon-zee-strand sfeertje naar binnen brengen. Mooie lichte keien, takken of schelpen, die je zelf kunt vinden op je vakantie-adres, of gewoon kunt kopen in de winkel. Ook leuk: zo’n mooie glazen fles, met op de bodem een laagje zand. Een stukje strand in je woonkamer!