Creatief Interieur Kerst wonen

Geef eens een foto cadeau!

De feestdagen zijn steeds meer in aantocht, en daarmee ook de vraag wat je je dierbaren cadeau gaat geven. Best lastig! Toch is er iets dat vrijwel altijd in de smaak valt, en dat is iets persoonlijks. Met zorg uitgezocht, of zelfs speciaal voor de ontvanger gemaakt. Een foto cadeau geven is bijvoorbeeld altijd een goed idee, zeker als je er iets bijzonders van maakt.

Wat maak jij ervan?

Natuurlijk is het leuk om gewoon een mooie foto in een lijstje cadeau te geven, zeker als het om een dierbaar kiekje gaat. Daarmee geef je een persoonlijk cadeau, laat je zien dat je er echt over na hebt gedacht. Met foto’s kun je echter nog veel meer dan ze alleen maar inlijsten. Het aantal manieren waarop je een foto cadeau kunt doen is bijna eindeloos.

Neem bijvoorbeeld de redelijk bekende foto op canvas. Een mooie uitvergroting van een dierbare foto, die op een goede plek aan de muur kan worden gehangen. Hoe jouw foto op canvas eruit komt te zien, bepaal je zelf bij FotoOpCanvas. Je kunt hem dus helemaal op maat maken voor de ontvanger, bijvoorbeeld een dierbare foto van jullie samen of van een mooie reis die jullie hebben gemaakt. Let goed op het formaat, en kies er eentje waarvan je weet dat de ontvanger er een plekje voor heeft. Dan weet je zeker dat jouw cadeau een mooi plekje krijgt.

Is degene voor wie je een cadeau zoekt creatief aangelegd? Dan kun je deze de foto zelf tot leven laten brengen. Kies een mooie foto uit, en maak er een schilderen op nummer cadeau van. Of ontwerp een diamond painting bij Fotocadeau. Het is even een karweitje, maar zo geef je de ontvanger niet alleen een mooi cadeau, maar ook nog iets leuks om te doen.

Een foto op een glasblok

Zelf dook ik ook in alle mogelijkheden die er zijn als het gaat om het cadeau doen van foto’s. Mijn favoriet? Een foto op glasblok. Deze passen namelijk in ieder interieur, staan ook prima op een bureau, en je kunt er alle kanten mee op. Gewoon een mooie foto, enkel en alleen om een interieur te verfraaien. Of juist heel persoonlijke foto’s, bijvoorbeeld op ieder blok één van de kinderen of kleinkinderen. Leuk om in een set neer te zetten, en een heel stijlvolle vervanger van de bekende foto’s in een lijstje. Misschien ook iets voor jou?