Culinair Interieur

De mooiste Italiaanse designkeukens

Op zoek naar een nieuwe keuken? Lastig hè? Er zijn zoveel stijlen om uit te kiezen.

Italiaans design

Hou je van strakke lijnen, moderne vormgeving en een perfecte afwerking, dan loont het de moeite om op zoek te gaan naar een Italiaanse keuken.

Misschien wel het mooiste Italiaanse keukenmerk is Snaidero. Snaidero keukens worden al meer dan zeventig jaar gemaakt in Italië. De bekendste modellen zijn getekend door beroemde ontwerpers, zoals Paolo Pininfarina. Hij creëerde niet alleen schitterende auto’s voor Alfa Romeo, maar bedacht ook de Ola 20-keuken.

We zetten de mooiste Italiaanse designkeukens voor jou op een rij. Doe inspiratie op voor thuis! Al deze keukens zijn geplaatst door de Snaidero Concept Store in Arnemuiden.

Strak

Heb je flink wat ruimte én vind je het niet erg om regelmatig een doekje door je keuken te halen? Dan zouden wij voor deze heerlijk strakke keuken met RVS en hoogglans details gaan. Wat een blikvanger!

Ronde vormen

Ben je meer van de ronde vormen? Ook dat kan in een Italiaanse keuken! Kijk maar eens naar dit voorbeeld; strak maar toch organisch. Deze keuken is vrij compact, en is ideaal als je wat minder ruimte hebt.

Natuurlijk?

Heb je in je huis gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, en ben je bang dat een strakke Italiaanse keuken daar niet goed bij past? Onderstaand voorbeeld bewijst het tegendeel.

Hout

Combineren kan ook: een strakke, grijze keuken met warme houten details. Mooi!

Kastenwand

Ruimte zat? Kies dan voor lekker veel opbergruimte! Wij worden ontzettend blij van deze kastenwand, waar ook apparatuur in is verwerkt. Een blikvanger in je keuken!