Highlight winnen

Afgelopen: Win Battleship prijzen

Vanaf 19 april draait Battleship in de bioscoop. Battleship is de nieuwe spectaculaire actiefilm van Peter Berg (Hancock) gebaseerd op het wereldberoemde zenuwslopende spel Zeeslag van Hasbro.

Fabrikant Hasbro, bekend van de Transformers, is medeproducent van deze epische film waarin de aarde wordt aangevallen door een bovennatuurlijke kracht.
Taylor Kitsch (X-Men Origins: Wolverine) speelt de rol van Hopper, een marineofficier op het oorlogschip USS John Paul Jones. Brooklyn Decker speelt de rol van Sam, zijn verloofde. Verder met Alexander SkarsgÄrd als Hoppers broer en commandant van het schip USS Samson, niemand minder dan Rihanna als Luitenant Raikes en Liam Neeson als Admiraal Shane: Hoppers superieur en de vader van Sam.

Meer informatie vind je op www.battleshipfilm.nl.

Wij mogen deze week hele stoere, en handige Battleship prijzen weggeven. Een mooie cap, ideaal om de zon uit je ogen te houden, maar ook zo’n leuke MP3/Mobile phone Waterproof Case: zo kan jouw mobiel of MP3 speler tegen water, handig deze zomer op het strand bijvoorbeeld! Winnen? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.