Health

MyoRx

Als je op Lifestylelog smeerseltjes voorbij ziet komen, gaat het in het algemeen om producten die je rimpels als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. Erg fijn, maar als je last hebt van flinke spier-of gewrichtspijn zullen die rimpels je een zorg zijn, vermoeden wij zo. En daarom vandaag op deze plek eens een ander smeerseltje.

MyoRx is ontwikkeld door een reumatoloog voor zijn eigen patiënten, het verlicht pijn bij Artritis en spierpijn. Door MyoRx op de pijnlijke plek in te masseren dringt het diep door in de huid en het onderliggende weefsel, waardoor de pijn vrijwel direct, tijdelijk, wordt verlicht.

Al is het middel ontwikkeld voor reumatische patiënten, wij waren vooral benieuwd naar het effect op spierpijn. Een pijnlijke pols (weer eens te lang achter de pc zitten werken…) werd zorgvuldig ingesmeerd en verhip: de zeurende spierpijn werd minder. Daardoor loop je natuurlijk het risico dat je weer vrolijk verder typt, en daarmee je ‘blessure’ nog erger maakt. Ben je echter niet al te eigenwijs, dan is dit een prima product, dat snel werkt. MyoRX kost 17,95 euro en is te verkrijgen via Drogisterij.net, Otto.nl en www.vitaminstore.nl