Gezondheid

Je handen wassen met Knetterzeep!

Handen wassen is niet van ieder kind de favoriete hobby. Terwijl het zo belangrijk is, zeker als je kijkt naar hoeveel besmettelijke ziektes via de handen worden verspreid!

De makers van Knetterzeep proberen daar verandering in te brengen, wij probeerden deze bijzondere zeep uit.

Knetterzeep

Knetterzeep is geen saai zeepblokje. Het is ook geen pompje, maar een spuitbus. Zo eentje waar ook mousse voor je haar uit komt. Je schudt de bus goed, en spuit de zeep dan direct op je handen.

De structuur is stevig, zodat de zeep niet van kleine kinderhandjes af loopt, maar dat is niet het belangrijkste dat ons opvalt. Zodra je je handen over elkaar wrijft begint het te knetteren! Een heel grappig gevoel, zo leuk zelfs dat kinderen direct na gebruik vragen of ze alsjeblieft nog een keertje hun handen mogen wassen.

Knetterzeep

Zonder water

Na gebruik kun je je handen nog afspoelen met water, maar nodig is het niet. Sterker nog, wij doen het lekker niet want de appel en peer geur van de Knetterzeep is lekker fris en blijft nog een tijdje op je handen ‘kleven’.

Knetterzeep is een perfecte vervanging van traditionele zeep, en zeker voor kinderen veel makkelijker en bovenal leuker in gebruik. Handen wassen wordt opeens iets grappigs, wie had dat gedacht. Knetterzeep is te bestellen via www.knetterzeep.nl in busjes van 150 ml. Wat ons betreft komen daar ook snel kleinere flesjes bij: handig om in je tas mee te nemen als je met je kind op stap gaat.