Gezondheid Health wonen

Feestje gehad? Even sprayen en rollen met Puressentiel

Puressentiel

Feestje gehad thuis, en zijn de sporen nog net iets te prominent aanwezig in je huis en in je hoofd? Wij hebben de oplossing!

Wat ruik ik?

Gezellig, een feestje. Er wordt gedronken. Als het echt gezellig wordt gaat de frituur misschien wel even aan. Wellicht wordt er gerookt. Allemaal zaken die zo hun sporen achterlaten. Hun geursporen, in het bijzonder.

Iedereen weet hoe vervelend het is om de volgende ochtend een ‘after-party-lucht’ in de kamer te hebben hangen. En zie hem maar weer eens je huis uit te krijgen… Luchten helpt, een simpele luchtverfrisser ook, een beetje, maar om alle sporen uit te wissen heb je wat grover geschut nodig. En dat hebben wij nu gevonden.

In de Zuiverende Luchtspray (€25,95) van Puressentiel zitten 41 essentiëlele oliën, die er binnen een half uurtje voor zorgen dat de lucht is gezuiverd. Helemaal natuurlijk, en heerlijk fris. De spray werkt ook goed als een ruimte wat muf is, en is een snelle oplossing als je bijvoorbeeld even geen tijd hebt om je slaapkamer uitgebreid te luchten.

De spray bestaat uit o.a. citronella, lavendel, marjolein, pepermunt en tijm. Anders dan bij een luchtverfrisser is 1 of 2 keer sprayen voldoende. Half uurtje zijn werk laten doen (zonder dat je zelf in de kamer bent!), en dan even luchten. Dat laatste raden we echt aan, want door de hoge concentratie werkzame stoffen zou je anders wat last van je ogen kunnen krijgen. De spray kun je ook gebruiken om textiel op te frissen, ook dan is het belangrijk daarna even te luchten. De precieze gebruiksaanwijzing lees je op de verpakking.

Puressentiel

En die andere sporen?

Heeft je feestje wat meer achtergelaten dan vieze luchtjes? Een bonzend hoofd bijvoorbeeld? Of heb je gewoon een drukke tijd op het werk, en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Dan raden we de Stressroller (€11,80) van Puressentiel van harte aan. Ook deze bestaat uit essentiële oliën, twaalf om precies te zijn, waaronder veel lavendel. Rol hem op de binnenkant van je polsen en in de hals, en adem de geur diep in om tot rust te komen. Fijn om altijd bij de hand te hebben!