Getest

Wie is de Mol? nu ook als bordspel

wie is de mol bordspel

Balen omdat Wie is de Mol? weer is afgelopen op tv? Niet nodig! Met het gelijknamige, en gloednieuwe bordspel kun je zelf aan de slag als Mol.

Wie is de Mol bordspel

Ok, spannende opdrachten en verre reisjes zitten er niet in. Het bordspel speel je gewoon aan de keukentafel, met 3 tot 6 spelers. Het draait bij dit spel allemaal om een geheim woord, dat alle spelers moeten zien te raden. Door vragen te beantwoorden kom je steeds dichterbij het antwoord… maar er is natuurlijk ook een Mol in het spel?

Lukt het om binnen 45 minuten het woord te raden? Of is de Mol de spelers te snel af? Spannend! Het lot bepaalt wie de Mol is, met een beetje geluk is dat dus juist die persoon die niet kan liegen. Of, als het tegenzit, juist die ene met zijn pokerface. Hoe dan ook, makkelijk is het niet, om de Mol te ontmaskeren. Maar ook de Mol zijn is best lastig!

De regels van het spel zijn vrij uitgebreid, en moeten door iedereen goed gelezen worden voor het spel begint. Dan nog kan het in het begin even zoeken zijn naar wat je moet doen, het is bepaald geen standaard bordspel. De eerste keer zal dus misschien wat rommelig en onwennig verlopen, maar daarna wordt het pas echt leuk. Tactieken komen los, dwaalsporen worden uitgezet…

Het valt niet mee om zo’n populair programma in een bordspel te vangen. Toch is het de makers aardig gelukt, in de eerste plaats al door de geweldige vormgeving, en de vragen die betrekking hebben op landen waar de Mol is opgenomen. Leuk om te spelen met een groep vrienden, of deze zomer mee te nemen naar de camping! Verkoopprijs €24,95.