Geen categorie

Wisselen wordt een feest met High Teeth

Er zijn zoveel dingen in het leven van je kind die je viert. Maar het wisselen van een tand, en zeker de eerste, da’s vaak iets dat redelijk geruisloos voorbij gaat.

Jammer, zo luidt de mening van High Teeth. Op deze website vind je dan dus ook van alles om van het wisselen een feestje te maken. In de webshop om te beginnen, waar je allerlei zeer betaalbare spulletjes vindt die met wisselen te maken hebben. Onze favoriet: de button met ‘Hoera, mijn tand is er uit!’ Leuk om te dragen, zo kan echt niemand om dit belangrijke moment heen. Maar ook de tandendoosjes, kaarten en het hele leuke deurtje van de tandenfee zijn super schattig.

In de shop vind je ook uitnodigingen voor een echte High Teeth, een grappige variant op de high tea, maar dan speciaal om het wisselen van het eerste tandje te vieren. Een mooie aanleiding voor een feetje, toch? Om die High Teeth een succes te maken vind je op de site trouwens ook een heel handig draaiboek. Helemaal gratis!

highteeth2

En er is nog veel meer dat je kunt downloaden. Werkbladen om zelf een tandendoosje of armband te maken bijvoorbeeld. Poetskaarten, en handige overzichtjes van een melkgebit, waarop je bij kunt houden welke tanden en kiezen al gewisseld zijn. En natuurlijk zijn er ook kleurplaten!

Bij High Teeth draait het maar om 1 ding, wisselen. De site is zowel leuk als informatief (je leest er alles over het gebit en het wisselen en onderhouden ervan), en met de shop ook nog eens handig. Wat een leuk idee om dit zo uitgebreid en compleet aan te pakken!