Geen categorie

Sleek MakeUP Highlighting Elixir: stralen alsof het zomer is!

Sleek MakeUP Highlighting Elixir

Last van een beetje doffe uitstraling, nu de herfst weer is begonnen? Tover hem weg met Sleek MakeUP Highlighting Elixir.

Shinen!

In de zomer lijkt het vanzelf te gaan; een fijne stralende gloed op je gezicht. Je hebt een gezond kleurtje, de zon schijnt op je huid, stralend ga je door het leven.

Maar ook nu de zomer écht achter ons ligt kun je nog steeds blijven stralen. Je hebt er alleen wat hulp bij nodig. Een highlighter is de oplossing, het valt alleen niet mee om een goede te vinden. De ene is nauwelijks zichtbaar, terwijl de andere meer op kindermake-up met glitters lijkt. En nee, een ‘gezonde gloed’ is niet hetzelfde als een hoofd als een discobol.

Sleek MakeUP Highlighting Elixir

Ieder persbericht over een nieuwe highlighter dat ons bereikt wordt met veel interesse bekeken. We hebben in de loop der jaren namelijk al heel wat slechte pogingen voorbij zien komen, slechts zelden zat er een exemplaar tussen dat slaagde voor de test. Eentje die je echt mooier maakt, zonder je overdreven te laten glitteren.

En jawel, we hebben er weer eentje gevonden! Sleek MakeUP Highlighting Elixir doet precies wat je van een highlighter wilt. Een gezonde glow, maar wel subtiel. Mensen zien nog steeds jou, en niet een lading glitters, maar dan wel op je best.

Even oefenen

Hoe goed een highlighter werkt hangt ook af van hoe je hem gebruikt. Overdag, als je het effect subtiel wilt hebben, kun je een druppeltje of wat mengen met je foundation voor net wat meer ‘leven’ in je gezicht, om in één klap je slaaphoofd weg te toveren. Niet genoeg? Dan kun je hierna het effect nog iets versterken door een klein druppeltje op je jukbeenderen aan te brengen.

Sleek MakeUP Highlighting Elixir

Heb je ’s avonds een feestje, en ga je stevig in de make-up, dan kun je met je highlighter natuurlijk ook wat royaler zijn. Wist je dat je ook je ogen extra kunt laten opvallen door wat strategisch geplaatste highlighter?

In een flesje

Highlighters heb je in alle soorten en maten. Over het algemeen vinden wij de exemplaren in vloeibare vorm het fijnst. Deze kun je het makkelijkst doseren, en ze versmelten over het algemeen meer met je huid dan een poedervariant.

In de collectie van Sleek vinden we de roze tint ‘She Got It Glow’ het prettigst voor iedere dag. Breng hem aan over (of mix hem met) je blush voor net wat stralendere wangen. Voor een feestje kies je ‘Poppin’ Bottles’, een wat lichtere tint waarmee je goed accenten aan kunt brengen. En in de zomer is ‘Sun Lit’ (niet op de foto) natuurlijk de tint die je moet hebben, om je zomerse kleurtje extra te laten stralen.

Sleek MakeUP Highlighting Elixir is te koop bij Ici Paris XL en kost €8,50 per flesje.