Geen categorie

Sjakie de Schilpad

Sjakie de Schildpad is een leuk spel voor jonge kinderen (vanaf 3 jaar) waar niet alleen veel lol aan te beleven valt, maar waar kinderen ook nog eens wat van opsteken. Kleuren en motoriek, en daarnaast een portie geduld en doorzettingsvermogen bijvoorbeeld.
 
Zodra Sjakie op zijn rug wordt geduwd gaan zijn voeten bewegen, hij balanceert telkens op twee benen. Het is aan de spelers om zo snel mogelijk alle stenen onder Sjakies voeten te zetten zonder dat hij zijn evenwicht verliest. Iedere speler krijgt zes stenen in de kleuren blauw, rood en groen, twee stenen van elke kleur. Sjakie roept een kleur als je aan de beurt bent, plaats je een steen van die kleur onder één van zijn voeten. 
 

De truc is natuurlijk om Sjakie zijn evenwicht niet te laten verliezen, maar dat valt nog niet mee! Valt Sjakie om, dan krijgt de speler die dit veroorzaakte alle stenen. De speler die als eerste al zijn of haar stenen heeft kunnen plaatsen heeft gewonnen. 

Wij zetten met het oog op de naderende feestdagen het leukste (nieuwe) speelgoed voor je op een rijtje. Check snel het complete overzicht, en hou onze site in de gaten voor meer. 

Sjakie de Schildpad
Bestel via Bol.com: Sjakie de Schildpad
Hasbro