Geen categorie

Sinterklaas met Ernst & Bobbie

Een tijdje geleden maakte je op Kidslog kans op kaartjes voor de grote Ernst & Bobbie Sinterklaasshows. We vonden het hartstikke leuk om van enkele winnaars van die enthousiaste verslagen te ontvangen, maar wilden zelf natuurlijk ook wel even zien wat voor feestje Ernst & Bobbie er van maakten samen met Sinterklaas. Daarom bezochten wij de show in Tilburg, en wat een feestje was dat!

Buiten waait en regent het meer dan Sinterklaas lief is, maar eenmaal in de zaal is het direct gezellig. De Zwarte Pieten houden de sfeer er goed in, en hebben voor ieder kind wat persoonlijke aandacht. Na even wachten zijn ook Ernst & Bobbie present, en nadat alle kinderen (en ouders…) heel hard hebben gezongen betreedt ook Sinterklaas de zaal.

Zoals we gewend zijn bij Ernst & Bobbie gaat er natuurlijk weer van alles mis, en is er een spannend verhaal dat door de hele show loopt. Ook voor kinderen die dit allemaal nog niet zo goed weten te volgen is het echter één groot feest. Vrijwel iedere 5 minuten starten Ernst & Bobbie wel een nieuw liedje of doen zij iets heel grappigs, zodat zelfs de kleinste kinderen continue geboeid zijn.

Hoe zij het doen is ons een raadsel, maar wat zijn we jaloers: binnen no time hebben zij een zaal vol peuters, kleuters en oudere kinderen volledig onder controle, en doet het complete publiek alles wat zij willen. Het is juist dat overwicht, en het vermogen om kinderen én volwassenen in 1 klap ‘mee’ te krijgen, dat de shows van Ernst & Bobbie zeer de moeite waard maken. Kinderen kijken niet naar een show, nee, ze maken er zelf deel van uit. Een heerlijke middag weg voor het hele gezin, we hebben genoten.

Ernst, Bobbie En De Rest - De Grote Sinterklaasshow
Bestel via Bol.com: Ernst, Bobbie En De Rest – De Grote Sinterklaasshow
Gert-Jan van den Ende