Geen categorie

Shimmer Wing Fairies

Hoe geweldig zou het zijn om je eigen feeën te mogen ontwerpen? Hoe zouden jouw ‘fairies’ er dan uitzien? Met Shimmer Wing Fairies van Goliath kunnen creatieve meisjes lekker aan de slag.

Shimmer Wing Fairies

Shimmer Wing Fairies zijn feeën, luisterend naar de namen Daisy, Lily, Snowdrop, Violet, Blossom, Tulip, Rose en Jasmine (zeg zelf, stuk voor stuk echte ‘feewaardige’ namen!) met vleugels die er als je ze koopt nog wat kaal uitzien. Dat is ook precies de bedoeling: die mag je namelijk zelf versieren!

Shimmer Wing Fairies

Verschillende sets

Er zijn verschillende sets te koop, waarbij de Shimmer Wing Fairies Single Sets met €9,99 de goedkoopste is. In de verpakking ving je een fee, een houder waarop zij kan staan, een sprite (klein vriendje, ook met vleugels) en materiaal om de vleugels te versieren. Denk aan strass steentjes, glittergelpennen en meer glimmends.

De grootste set is de Fairy Garden Playset van €39,99. Ook hierin vind je een fee (Jasmine, die alleen via deze set te koop is), en genoeg materiaal om haar vleugels te versieren. Het draait echter vooral om de ‘magische bloem’, een soort standaard waarop je alle zes de feeëen en zes sprites neer kunt zetten. Draai je vervolgens aan het waterrad, dan zal de bloem gaan draaien. Deze set is vooral leuk als je al meerdere Shimmer Wing Fairies hebt, zodat je ze mooi neer kunt zetten, en er mee kunt spelen.

Shimmer Wing Fairies

Slim!

Shimmer Wing Fairies combineren creativiteit met speelplezier en verzamelen, wat klinkt als een succesformule. Om alle fairies te verzamelen zul je redelijk diep in de buidel moeten tasten, maar ook met een enkele set kunnen meiden al lekker aan de slag. Eindelijk kunnen zij de sprookjesfee uit hun dromen helemaal zelf maken!