Geen categorie

Scrolly

Briljant. Dat is de eerste gedachte als we horen over Scrolly, een puzzel voor kinderen vanaf 3 jaar waar geen losse stukjes aan te pas komen. Want iedere ouder van een peuter of kleuter weet het: puzzelen is een favoriete bezigheid, maar er raakt bijna altijd wel een stukje kwijt.

De Scrolly bevat 4 draaiknoppen waarmee je de puzzelstukjes tevoorschijn kunt draaien. Er staan op iedere Scrolly in totaal 7 afbeeldingen, en het is natuurlijk de bedoeling alle stukjes zodanig te draaien dat 1 van de 7 afbeeldingen in zijn geheel te zien is. Door de makkelijke bediening en herkenbare afbeeldingen, waarbij goed gebruik is gemaakt van verschillende kleuren, kunnen kinderen vanaf ongeveer 3 jaar hier zonder al te veel frustratie mee aan de slag.

Vanaf nu kan er dus ook rustig worden gepuzzeld op de achterbank, in het vliegtuig, in een wachtkamer of op vakantie. Qua uitvoeringen is er de keuze tussen Mickey Mouse Clubhouse, Disney Princess en My Friends Tigger and Pooh, de Scrolly kost 12,99 euro.


de blijedoos 468x60