Culinair Geen categorie

Ritsers van Autodrop: drop en chocola in een snoepje

Ritsers van Autodrop

Drop en chocola samen… er zijn maar weinig producten waarin dat goed lukt. Zijn Ritsers van Autodrop lekker of een gruwelijke combinatie?

Ritsers van Autodrop

Alsof er een chocolaatje en een dropje op de snelweg zomaar in elkaar zijn opgegaan, geritst, zo je wilt. Ritsers zijn dropjes met een laagje chocolade eromheen, met middenin het dropje ook nog een zachte kern. Om de smaakexplosie nog eens te versterken.

Goede combinatie?

Je kunt drop en chocolade alleen combineren als je de juiste chocolade รฉn de juiste drop gebruikt. Vaak wordt er voor wat zoutere drop gekozen, zoals salmiak, om de contrasten extra groot te maken. Bij Ritsers is dat ook het geval, bij de Drop & Choco Salmiak variant althans.

Je kunt echter ook kiezen voor de basissmaak, Drop & Choco, die ook prima gelukt is. Doordat de chocolade om de drop heen zit, kun je zelf kiezen hoe je het snoepje opeet. Laat je eerst de chocolade in je mond smelten, en begin je daarna pas aan het dropje? Of begin je meteen te kauwen, om de smaken direct te mengen?

De laatste variant, Drop & Choco Aardbei, vinden wij wel erg aan de zoete kant, maar zeker niet vies. Voor de liefhebber! Natuurlijk zitten Ritsers verpakt in een handige cup die je makkelijk meeneemt in je auto, maar het ook goed doet op je bureau. Verkoopprijs: โ‚ฌ1,99.