Fashion Geen categorie

Primark Zuidplein: de opening!

Primark Zuidplein

Vandaag opende het tweede Rotterdamse Primark filiaal. Wij waren natuurlijk van de partij, en geven je een eerste impressie van Primark Zuidplein!

Primark Zuidplein

Primark Zuidplein is het elfde filiaal dat Primark heeft geopend in Nederland, en is met bijna 4.400 vierkante meter winkeloppervlak lekker ruim. Winkelcentrum Zuidplein is een begrip in Rotterdam en omgeving. Je vindt er filialen van vrijwel alle grote winkelketens, en het fijne is: het is geheel overdekt. Ook bij kou en regen kun je hier dus heerlijk shoppen. Fijn is ook dat Zuidplein met het openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Primark Zuidplein

Helemaal leeg!

Op de openingsdag mochten wij twee uurtjes voor het winkelend publiek welkom was de winkel al betreden. Wat een ervaring, een vrijwel lege Primark! Nu zag je nog beter hoe groot het assortiment is, en hoe systematisch het over de winkelvloer is verspreid. En wow…een geheel lege kassarij. Een kleine twee uur later zag het er heel anders uit, kunnen we je vertellen. Tijdens het wachten bij de kassa kun je trouwens lekker verder blijven shoppen. Je vindt er echt de leukste dingen, iedereen die hier zonder minimaal 1 impulsaankoop doorheen komt is een echte shoppingheld. Wij sloegen hier ruimschoots onze slag, uiteraard.

Primark Zuidplein

Ladies only

Op de begane grond vind je enkel en alleen dameskleding. De verschillende collecties hangen, met slimme combinatie voorbeelden erbij, netjes bij elkaar. Onze aandacht werd direct getrokken door het heerlijke kersthoekje. De christmas jumper is in de UK al jarenlang hot, en dankzij Primark gaat Nederland waarschijnlijk snel volgen!

Primark Zuidplein

Er is meer!

Met de roltrap rollen we naar boven, waar we op de afdeling komen waar de kinderkleding te vinden is. Vooral voor de allerkleinsten is het aanbod groot en bovenal erg schattig! Boven vind je ook de herenafdeling en hoera, een hele hoek vol schoenen. Ook hier valt de presentatie weer op, schoenen staan netjes soort bij soort en de keuze is enorm! Ook het ‘Home’ assortiment is hier vertegenwoordigd, al is dit hoekje wat klein. Maar voor kerstversiering kun je er op dit moment prima slagen!