Geen categorie

Pinkeltje in Madurodam

De herfstvakantie komt er weer aan, en zoals altijd zijn er weer verschillende leuke activiteiten voor de kinderen. Madurodam pakt dit jaar (14 tot en met 29 oktober) goed uit met verschillende activiteiten rondom Pinkeltje. Dit kleine kaboutertje is al sinds jaar en dag populair, wat de activiteiten niet alleen heel leuk maakt voor de kinderen, maar ook nog eens voor jeugdsentiment zal zorgen bij de (groot)ouders. Pinkeltje speelt de hoofdrol in de poppenkastvoorstelling die 5 maal daags plaatsvindt, maar het leukste is toch wel de Pinkeltje speurtocht. Pinkeltje heeft zich verstopt op plaatsen die je misschien nog wel kent uit het boek 'Pinkeltje in Madurodam'. Als hulpje krijg je bij binnenkomst een speurtocht uitgereikt, waarop je plaatjes ziet van objecten die je in de richting van Pinkeltje brengen. Doe je het helemaal goed, dan maak je kans op 1 van de mooie prijzen (de hoofdprijs is de complete Pinkeltje boekenserie, bestaande uit 29 delen).

Voor de iets grotere kinderen is er in de herfstvakantie trouwens ook wat leuks: op 14 oktober is Madurodam het toneel van de jaarlijkse Bouwplatendag georganiseerd door Bouwplaten Bulletin.

Madurodam is voor babies en peuters tot 3 jaar gratis, en kost voor kinderen van 3 tot 11 jaar 9 euro. Volwassenen betalen 12,50, 65plussers 11,50 euro.