Geen categorie

Pie Face Showdown

Er zijn van die grappen die nooit gaan vervelen. Hele volksstammen gieren het al lang we ons kunnen heugen uit als iemand een taart in zijn gezicht krijgt, bijvoorbeeld. Zoals bij het spel Pie Face Showdown!

Pie Face Showdown

Het principe is zo simpel: wie is de pineut, en krijgt een handvol slagroom in zijn gezicht? Hasbro zette dit om in een leuk spel voor thuis, waarvan de regels lekker eenvoudig zijn.

Je speelt met twee spelers, die ieder hun gezicht op de kinsteun achter het ‘masker’ leggen. Daarna drukken ze zo snel ze kunnen op de rode knop aan hun kant van het spel. Zolang de hand, die gevuld is met slagroom, in het midden blijft is er nog niks aan de hand.

Maar zodra één speler net wat sneller drukt dan de ander, zul je de hand zien gaan verschuiven. Steeds verder richting de ‘rode zone’, en dan gebeurt het onvermijdelijke: de hand komt omhoog, en spletsj, een hand vol slagroom in het gezicht van de verliezer!

Pie Face Showdown

Hilarisch!

Pie Face Showdown is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar (we raden ouders wel aan om toezicht te houden, al is het maar om een grote slagroombende te voorkomen), en we durven te garanderen dat zij keer op keer in een deuk zullen liggen. Winnen is altijd leuk, maar hou je van slagroom, dan is verliezen met dit spel ook bepaald geen ramp.

Lust je kind geen slagroom, heb je het niet in huis, of heb je gewoon geen zin in troep? Pie Face Showdown is ook te spelen met het meegeleverde sponsje dat je voor de hand kunt aanbrengen. Dit sponsje maak je nat (of licht vochtig), zodat de verliezer geen slagroom maar een natte spons in zijn gezicht krijgt. Ook leuk!

Pie Face Showdown is een fijn spel voor kinderen, ze zullen er geen genoeg van kunnen krijgen. Ook goed geschikt als spelletje tijdens een kinderfeestje!