Geen categorie

Oral-B Pro-Expert

Ouders van (jonge) kinderen worden aan alle kanten overladen met informatie over mondverzorging voor kinderen. De beste tandpasta, een geschikte borstel en natuurlijk vooral ‘hoe te poetsen’: je kunt het nauwelijks missen. En da’s maar goed ook, want door alle verbeterde producten en voorlichting is de hoeveelheid gaatjes bij kinderen gelukkig al jarenlang aan het dalen.

Maar ook tandpasta en mondverzorging voor volwassenen haalde de afgelopen weken het nieuws. Zo was daar een man die werd opgepakt wegens het stelen van een flink aantal tubes, misschien wel omdat ‘ie graag net zo’n mooi gebit als Chantal Janzen en Winston Gerschtanowitz wilde hebben.

En deze week volgde de introductie van Oral-B Pro-Expert, de nieuwe tandpasta voor volwassenen van poetsexpert Oral-B. En eentje die er, als we het persbericht mogen geloven, met gemak voor gaat zorgen dat we met zijn allen binnen no-time net zo’n mooi gebitje hebben als Winston en Chantal.

Oral-B Pro-Expert beschermt tegen tandplak, tandvleesproblemen, gaatjes, gevoeligheid van de tanden en een slechte adem. Daarnaast worden verkleuringen verwijderd en de opbouw van tandsteen voorkomen. Wij ontvingen deze week een testtube op de redactie, en verwachten een aardige kans te maken de volgende Nederlanders met het mooiste gebit te worden…

Voor kinderen is er natuurlijk nog steeds de Oral-B Stages tandpasta, waarvan de tubes worden opgesierd met Disney figuren.


(klik voor vergroting)