Geen categorie

NIVEA SUN High Protection Roll-on voor kids

Wel eens een onwillige peuter in willen smeren op het strand? Precies: niet te doen. Zowel fles als kind glippen eindeloos uit je handen, waarbij laatstgenoemde als het een beetje tegenzit ook nog een flinke keel opzet.

Dat moet anders kunnen. En dat kan ook anders. Onze redding heet NIVEA SUN High Protection Roll-on voor kids.

NIVEA SUN High Protection Roll-on voor kids

Het is een simpel principe: maak een zonneproduct dat goed geschikt is voor de kinderhuid, met een hoge beschermingsfactor, in een verpakking die makkelijk is in gebruik en niet kan lekken. En dat lukte NIVEA!

Met een beschermingsfactor van 50+ is de roll-on perfect geschikt voor de kinderhuid: deze kun je echt niet genoeg beschermen, kinderen lopen nog veel eerder schade op van de zon dan volwassenen. Fijn is dat het product water resistant is, al raden we altijd aan om na lang zwemmen (en vooral afdrogen…) een nieuw laagje aan te brengen.

Maar het gaat, naast al deze belangrijke eigenschappen, natuurlijk vooral om het gebruiksgemak. Een rollerball, wat slim! Hier lekt het product niet uit, terwijl je het heel gedoseerd kunt aanbrengen. Geen dikke kledders meer aan je handen, die je dan op één of andere manier op je onwillige kind moet zien te krijgen, maar een lekkere brede roller die je zo over je kind heen haalt. Het product komt goed gedoseerd op de huid terecht, al kan het geen kwaad het nog even in te wrijven met je handen. Heeft je kind (of jij) daar geen zin meer in? Ook geen probleem! Zolang je zorgt dat de hele huid bedekt is, is je kind beschermd tegen de zon.

NIVEA SUN High Protection Roll-on voor kids

Zelluf doen!

Extra fijn is dat je kind, zodra het wat groter wordt, met deze roller zelf ook aan de slag kan. Laat het rustig met de roller over zijn of haar lijfje gaan, terwijl je natuurlijk een oogje in het zeil houdt of de hele huid goed behandeld wordt. Wedden dat ze insmeren dan opeens een stuk minder vervelend vinden?

NIVEA SUN High Protection Roll-on voor kids kost €8,99 en ligt nu in de winkels. Dankzij de niet lekkende, compacte roller ook ideaal om standaard in je tas mee te nemen: kun je je kind ook tijdens het buitenspelen of een dagje weg makkelijk insmeren als de zon gaat schijnen.