Geen categorie

De nieuwe wasverzachters van Robijn

De tijd dat wasverzachters een universeel ‘fris’, doch onbeduidend geurtje hadden ligt al langer achter ons, zo bewijst Robijn!

Middels een wedstrijd op Facebook werden Robijn fans opgeroepen mee te denken over de drie nieuwe Robijn Creations wasverzachters. Het was het publiek dat de verpakkingen ontworp, en wij snuffelden onlangs aan de nieuwe geuren.

Robijn Creations is er speciaal voor de fijnproevers onder de wasverzachter gebruikers. Geen universeel standaard geurtje meer, maar uitgesproken creaties die je was, nou ja, een beetje karakter meegeven. De nieuwe creaties luisteren naar de namen Waterlelie & Peer, Magnolia & Kokos en Hibiscus & Kersen.

Wij snuffelden, als ware het flesjes parfum, aan de nieuwe varianten, en kozen al snel onze favoriet: Waterlelie & Peer. Licht en zonnig, met witte bloemen en vanille, heerlijk! Magnolia & Kokos eindigt bij ons op nummer 2, een mooie bloemige, warme geur, waarin we de kokos best wat sterker hadden willen ruiken. De nummer 3, Hibiscus & Kersen is ons iets té fruitig, maar kan je tijdens gure winterdagen net wel even die energie geven die je nodig hebt.

Alle nieuwe Robijn Creations wasverzachters kosten 3,99 euro per stuk. Een waar een fles wasmiddel of wasverzachter normaal niet iets is dat je in het zicht neerzet, mogen deze flessen er echt zijn. Kijk er maar eens goed naar, zo schattig!