Geen categorie

Natusan Baby bedtime laat baby’s beter slapen

Een lekker slapend babietje, rustig en na afloop lekker uitgerust. Da’s een van de belangrijkste wensen van ouders, en het is dus niet gek dat verschillende fabrikanten daarop inspringen met producten die daarbij kunnen helpen. Natusan is een van de bekendste daarvan, hun bedtime producten werden bij introductie met gejuich ontvangen. Maar werken ze ook echt?

Dat is natuurlijk niet per individueel kind te voorspellen. Wat wél duidelijk is geworden uit onderzoek onder 130 moeders is dat 37% van de baby’s eerder in slaap valt, ze vervolgens 38% minder vaak wakker worden, 22% langer slapen tijdens de langste ononderbroken slaap en de totale hoeveelheid slaap met 8% toeneemt. Niet alleen bij de baby’s, vermoeden wij, want een lekker slapend kind betekent natuurlijk ook een lekker slapende ouder.

Of het voor jouw baby ook werkt, dat durven wij niet te zeggen. Dat het het proberen waard is wel. De verschillende bedtime producten, die zorgen voor kalmering en ontspanning, starten al bij 4,49 euro, o.a. te koop via Drogisterij.net.