Geen categorie

Moxie girlz

Een nieuwe poppenlijn bestormt dit najaar de speelgoedwinkels: Moxie Girlz! De Moxie Girlz (moxie staat voor lef, energie en vastbeslotendheid) bestaan uit Avery, Sophina en Lexa, volgend jaar zal ook hun vriendin Sasha haar intrede doen.
 
De Moxie Girlz worden groots geintroduceerd, met een zeer complete lijn. In de Art-titude lijn vind je poppen en accessoires waarmee meiden creatief aan de slag kunnen. Zelf kleding voor hun poppen ontwerpen bijvoorbeeld! ‘Jammaz’ is een muziekthema, de poppen zijn in dit geval uitgerust met een muziekinstrument en een popsterrenlook. De Magic Hair serie tenslotte draait helemaal om het maken van de mooiste en creatiefste kapsels, zowel op de poppen als op een kaphoofd, en dankzij de bijgeleverde glitters en kleurtjes ook op jezelf!
 
Een pop zonder accessoires is er al vanaf 9.99 euro, poppen binnen 1 van de genoemde thema’s zijn er vanaf 19,95 euro. Moxie Girlz spelen goed in op de belevingswereld van meiden in de basisschoolleeftijd. Zij worden gestimuleerd hun pop een uniek tintje te geven (waar extra op wordt ingespeeld met de tevens verkrijgbare modeontwerpset en Airbrush modegallerie), en dat kunnen wij alleen maar heel hard toejuichen. De uitvoering van de poppen en accessoires is zeer degelijk, alles kan tegen een stootje, zodat er lang plezier aan kan worden beleefd.

Wij zetten met het oog op de naderende feestdagen het leukste (nieuwe) speelgoed voor je op een rijtje. Check snel het complete overzicht, en hou onze site in de gaten voor meer.