Geen categorie

Mothers in Motion

Zwangerschapsgym staat over het algemeen vooral bekend als pufles, sporten kun je het nauwelijks noemen. En de ’terugkom cursus’ als de kleine er eenmaal is stelt ook niet altijd even veel voor. Met name vrouwen die gewend zijn redelijk fanatiek te sporten vallen tijdens en na hun zwangerschap een beetje in een gat: al te hard sporten zit er niet meer/nog niet in, maar de beweging willen ze eigenlijk niet missen.

Mothers in Motion springt in dat gat. Zij introduceren pre en post zwangerschapscursussen nieuwe stijl en een speciaal (fitness) sportprogramma voor tijdens en na de zwangerschap. Het concept is ontwikkeld door ervaren fysio- en bekkentherapeuten met een Zwangerfit®- én een sportopleiding. Dat betekent dus lekker blijven sporten, maar dan wel met de juiste begeleiding en aanpassingen, plus de mogelijkheid tot het volgen van gerichte ’tijdens en na de bevalling’ cursussen.

Een andere aanpak, sportiever, die zeer waarschijnlijk veel vrouwen aan zal spreken. Voorlopig kun je er alleen voor terecht in Rotterdam (2e Sint Janshof 8 – 10), check voor meer informatie www.mothersinmotion.nl of bel 010 – 217 93 40.


buikband 468x60