Beauty Geen categorie

Mooi merk: Happy Earth

Happy Earth

Merken die niet alleen op de korte, maar vooral ook op de lange termijn mensen blij willen maken: dat zijn mooie merken. Happy Earth is zo’n merk, en ligt sinds kort op heel veel plekken in de winkels.

Natuurlijk en effectief

Dat natuurlijke producten minstens zo effectief kunnen zijn als producten waarin volop synthetische stoffen zijn verwerkt, dat merken we meer en meer. Waarom zouden we iets nieuws produceren, als de stoffen die we nodig hebben ook gewoon in de natuur te vinden zijn? Door deze op een duurzame manier te gebruiken in verzorgingsproducten leren we niet alleen de wereld om ons heen wat meer te waarderen en respecteren, we gaan er ook een stuk zuiniger mee om.

Happy Earth is een merk dat volop op deze manier werkt. Met 100% natuurlijke ingrediënten, volledig vegan en voorzien van verschillende keurmerken om dit te onderschrijven, laten zij zien dat effectiviteit ook kan worden bereikt met producten die hun oorsprong volledig in de natuur vinden. Bovendien is er ook bij het verpakken van de producten goed gekeken naar duurzaamheid. Waar mogelijk is plastic vervangen door andere, natuurlijke materialen. Waar wel plastic is gebruikt is erop gelet dat dit 100% gerecycled is, en ook na gebruik weer te recyclen valt.

Geen chemicaliën, wel een luchtje (als je dat wilt)

In het assortiment van Happy Earth vind je verschillende soorten deodorant, typisch zo’n product waar natuurlijk wel zo prettig is. Je kunt kiezen voor een spray, roll-on, balm of stick, allemaal op basis van potassium alom, een natuurlijk mineraalzout. Dit zout weet te voorkomen dat bacteriën die onder je oksels kunnen ontstaan gaan stinken, en houden je zo de hele dag fris. Een geurtje geven aan de deo is om deze reden dus eigenlijk niet nodig, maar vind je dit prettig kun je er wel voor kiezen. En ook deze zijn natuurlijk weer 100% natuurlijk, dus de lavendelgeur die de spray bij zich draagt, is ook écht uit lavendel afkomstig.

Happy Earth

Hiernaast vind je in het assortiment ook een fijne shower gel, verkrijgbaar in verschillende geuren, en een handzeep. Ook deze is er met een geurtje, maar je kunt ook kiezen voor een variant zonder toegevoegde geur.

Natuurlijke producten hebben de neiging aan de dure kant te zijn. Bij Happy Earth valt dat gelukkig reuze mee. De hand soap heb je voor minder dan 4 euro in huis, de shower gel kost je een kleine 7 euro. De deo’s zijn met prijzen vanaf 6,99 euro die op kunnen lopen tot 19,99 euro (voor een 300 ml refill waarmee je de sprayflacon 3 keer opnieuw kunt vullen) net wat hoger dan je gewend bent voor de meeste soorten deodorant, maar daar staat tegenover dat ze eindeloos lang meegaan. Zeker de stick kun je echt maanden gebruiken zonder het idee te hebben dat hij kleiner wordt. De producten vind je o.a. bij Etos, Kruidvat en Jumbo.