Geen categorie

Maxi-Cosi Mura

Jonge ouders kennen Maxi-Cosi waarschijnlijk allemaal wel van de ‘baby draagbak annex autostoel’, waarmee dit merk het voor elkaar heeft gekregen om haar merknaam aan een product te geven: zelfs vergelijkbare producten van andere merken worden in de volksmond regelmatig Maxi-Cosi’s genoemd. Ook autostoeltjes voor wat grotere kinderen behoren al jaren tot hun specialiteit, met vele ‘veiligheidsonderscheidingen’ als resultaat.

Nu bestormt Maxi-Cosi echter ook de kinderwagenmarkt, met de nieuwe Maxi-Cosi Mura. Dit 3-in-1 Travel system bestaat uit een buggy, bijpassende kinderwagenbak en de eerder genoemde autostoel voor babietjes (de twee laatstgenoemden dienen apart aangeschaft te worden). Precies wat jonge ouders van tegenwoordig graag zien, maar dan met wat leuke extraatjes en vooral véél keuzemogelijkheden.

Allereerst is er de keuze tussen 3 of 4 wielen, en natuurlijk verschillende kleuren. Daarnaast zijn het vooral de accessoires die je veel keuze bieden. Ga je voor een ‘gewone’ kinderwagenbak (die lekker ruim is uitgevoerd, zodat je kindje er niet na 2 maanden al uitgegroeid is), of kies je voor de ‘soft pram body’, een variant hierop met zachte zijwanden? Daarnaast zijn er ook bijpassende ‘Multi Bags’ en voetenzakken, die zelfs voorzien zijn van mouwen!

Daarnaast is het leuk dat je kind in de wandelwagen zowel naar voren als naar achteren kan kijken, én dat het switchen tussen de twee standen slechts een kwestie van seconden is. Maxi-Cosi laat met deze introductie zien dat zij de concurrentie ook op kinderwagengebied aan willen én kunnen gaan met andere merken.