Geen categorie

Makii Turbo Kleurplaat van heel veel landen

Wij vonden de Turbo Kleurplaten van Makii al hartstikke leuk, omdat kinderen ze in kunnen kleuren zoals zoveel kinderen graag kleuren: liggend op de grond.

Nu zijn er nieuwe versies te koop, met landen van over de hele wereld. Extra leuk als je zelf binnenkort die kant op gaat, bijvoorbeeld!

Makii Turbo Kleurplaat

Voor wie de Makii Turbo Kleurplaat nog niet kende: ze zijn lekker groot! 48 x 69 cm, om precies te zijn, en dat betekent extra veel kleurplezier. Hij past natuurlijk op de eettafel, maar laat zich ook liggend op de grond prima inkleuren.

Er liggen nu ook kleurplaten van allerlei landen in de winkel, leuk zo voor de vakantieperiode van start gaat. Amerika, Japan en Nederland zijn al te koop, de populaire vakantielanden Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittanië volgen eind mei.

Makii Turbo Kleurplaat Japan

Met paspoort

Leuk aan deze landenkleurplaten zijn de meegeleverde mini-paspoorten. Hierin vind je een kort (voor)leesverhaaltje waarin het betreffende land centraal staat, en waarin je meer te weten komt. Inclusief leuke tips, en dingen om zelf te doen.

In ons paspoort over Japan lazen we bijvoorbeeld over kraanvogels, en hoe je ze zelf kunt vouwen. Extra leuk is dat je als je goed kijkt ook weer een kraanvogel tegenkomt op de kleurplaat, net als de Japanse vlag, sumo worstelaars en sushi, om maar eens wat te noemen. Leuk om kinderen op deze manier alvast kennis te laten maken met hun vakantieland!

De Makii Turbo Kleurplaten kosten €5,95 per stuk.