Geen categorie

Maak zelf een Pooh beer!

Winnie the Pooh is een echte kindervriend, en zelf een Pooh beer maken om er vervolgens mee te spelen is natuurlijk ontzettend leuk. Dat kan met Modellino, een soort klei waarmee je eerst je eigen speelgoed kunt maken, om er vervolgens mee te spelen. De Modellino droogt vanzelf, en is tijdens het maken lekker soepel en makkelijk te verwerken.

Om Poohs huis, boom en tuintje, en natuurlijk Pooh zelf te fabriceren ben je wel even een flinke woensdagmiddag bezig, en is ook absoluut hulp van een ouder nodig. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar vereist bij kind (en ouder!) wel wat geduld, zodat wij het zouden aanraden voor kinderen die al een tijdje ‘kleuteren’ en graag creatief bezig zijn. Het is, ook voor ouders, nog best lastig om alles helemaal netjes te maken, maar da’s eigenlijk niet waar het om gaat. Want ben je klaar met kneden en plakken, en heb je het geduld om daarna een dagje te wachten, dan komt pas het allerleukste moment: spelen met je zelfgemaakte speelgoed!!

Modellino biedt kinderen weer eens wat nieuws, en stimuleert hen creatief bezig te zijn. Flink je best doen tijdens het maken van het projectje wordt tenslotte beloond met een mooi eindresultaat waar je nog maanden plezier van hebt. Een Modellino set kost 19,99 euro.