Geen categorie

Maak kennis met Mijn Vuurspwuwende Draakje Torch van FurReal Friends

Bourjois Colorband

Ook dit najaar liggen er weer nieuwe FurReal Friends in de winkels. Wij bekeken de opvallendste: Torch, Mijn Vuurspuwende Draakje.

Mijn Vuurspwuwende Draakje Torch

Het is alweer jaren geleden sinds de eerste FurReal Friend verscheen, en dat de technologie sindsdien niet heeft stilgestaan zie je wel aan Torch, Mijn Vuurspuwende Draakje. Want dit kleine draakje is niet alleen super schattig, het heeft ook nog een heel assortiment aan ‘special effects’ in huis.

Allereerst is er natuurlijk wat je al kent van eerdere FurReal Friends: de interactiviteit. Door middel van verschillende sensoren reageert Torch op jouw aanwezigheid. Het zal met je willen knuffelen, wat heel echt voelt doordat hij zijn pootjes kan bewegen. En natuurlijk maakt het geluiden, van schattig tot best een beetje gevaarlijk, als de babydraak probeert te grommen.

Er zijn wel 50 verschillende manieren waarom dit vuurspuwende draakje kan reageren, zodat ermee spelen altijd leuk en verrassend blijft. Zeker voor jonge kinderen voelt Torch daardoor ‘levensecht’.

FurReal Friends Torch

Vlammend!

Ook al is Torch nog een baby, hij heeft toch al echte drakenkwaliteiten. Hij kan vuur spugen! Nou ja, niet echt natuurlijk, dat zou een beetje gevaarlijk zijn, maar het effect is heel mooi nagebootst. Als je op het hangertje op zijn nek drukt zal hij waterdamp ‘uitademen’, wat gecombineerd met een oranje lampje in zijn bek net op vuur zal lijken. Super gedaan! En door ouders makkelijk te onderhouden: je vult het reservoir gemakkelijk opnieuw met water.

Met die vurige adem kan Torch trouwens nog iets heel handigs: zijn eigen marshmallow roosteren. Deze is bijgeleverd op een stokje, en je zult zien, als je hem in de vurige adem houdt verandert hij van kleur. Weer zo’n magisch trucje dat kinderen zal verbazen.

FurReal Friends Torch

Technologisch hoogstandje

Torch, Mijn Vuurspuwende Draakje is een echt technologisch hoogstandje. Er wordt handig gebruik gemaakt van verschillende technieken, waardoor dit soort interactieve knuffels ieder jaar weer meer kunnen, en indrukwekkender worden. Torch gaat deze winter vast mening verlanglijstje halen!