Geen categorie

Maak je eigen parfum

De droom van menig meisje: zelf een parfum samenstellen. Extra leuk om dat samen met vriendinnetjes te doen natuurlijk, en elkaars creaties te vergelijken en bewonderen.

De webwinkel www.mooienmachtig.nl springt hier op een briljante manier op in met de introductie van het pakket ‘Kinderfeestje: maak je eigen kinderparfum!’.

Je vindt in dit pakket (59,95 euro, geschikt voor 10 kinderen vanaf 6 jaar) verschillende natuurlijke parfumoliën, die prima met elkaar te combineren zijn zonder te gaan stinken, en een grote fles amandelolie, die dient als basis voor het zelf gemaakte luchtje. Daarnaast is er ook gedacht aan mooie verpakkingsdoosjes die kunnen worden ‘gepimpt’ met strikjes, lintjes, veertjes, hartjes en stickertjes, zodat het eigen parfum na het feestje in stijl kan worden meegenomen naar huis.

Fijn voor de ouders van de Jarige Jet is dat het geheel is voorzien van een duidelijke beschrijving, waarin niet alleen wordt uitgelegd hoe de geurtjes gemaakt worden, maar ook verschillende tips worden gegeven om het partijtje nog leuker te maken. Als je het ons vraagt een perfect pakket voor verjaardagsfeestjes, dat met zijn 5,95 per kind (uitgaand van 10 kinderen) prima geprijsd is en duidelijk met zorg, liefde en aandacht voor details werd samengesteld.