Geen categorie

Leuk voor kinderfeestjes: Glimmertattoo

De scholen zijn in bijna heel het land weer begonnen, en dat betekent dat ook de eerste kinderfeestjes weer om de hoek komen kijken. Wat moeten we nu weer verzinnen, het wordt ieder jaar moeilijker om origineel te zijn. Voor een meisjesfeestje hebben we een leuke tip: zet een Glimmertattoo!

Een Glimmertattoo (te bestellen via www.glimmerbodyart.nl) is een versiering van glitters die 3 tot 7 dagen blijft zitten. Je brengt hem aan met behulp van speciale lijm, een sjabloontje en kwast en natuurlijk glitters, veel glitters, in alle kleuren. In een setje van 17,50 euro vind je 12 sjablonen en 4 kleuren glitters, plus al het andere dat nodig is om een tattoo te zetten, en daar kun je minimaal 12 kinderen ‘versierd’ weer mee naar huis laten gaan.

Het zetten van de tattoo kost op zich maar een minuut of 5, maar laat je de (wat grotere) meiden er zelf mee aan de slag gaan, is er zo een uurtje of wat gevuld. Leuk is ook dat er verschillende kleurtjes in 1 tattoo kunnen worden gebruikt, zodat iedereen een tattoo naar wens kan samenstellen. Weer eens wat anders, en wat ons betreft erg leuk (en niet alleen voor de kids…).