Geen categorie

Kids Event

Op woensdagmiddag 4 oktober 2006 vindt in De Lichtfabriek in Haarlem het ChildsLife Kids Event plaats. Met het Kids Event viert ChildsLife haar 10-jarig jubileum; een kaartje voor het event kost dan ook 10 euro, exclusief reserveringskosten. Kaartjes zijn te koop bij de VVV-kantoren Haarlem, Zandvoort en IJmuiden of via TopTicketLine, de opbrengst van de kaartverkoop is voor ChildsLife.
ChildsLife richt zich op twee belangrijke aspecten van een kinderleven: onderwijs en voeding. Het gaat voornamelijk om arme kinderen, straatkinderen en (aids)weeskinderen in Afrika en Oost-Europa. Voor deze kinderen bouwt en onderhoudt ChildsLife scholen, waar ze naast onderwijs een maaltijd krijgen, 365 dagen per jaar. Ook deze kansarme kinderen vieren het 10-jarige bestaan van ChildsLife: voor de kinderen in de ChildsLife hulpprojecten in Kenia, Roemenië en Moldavië wordt een feest georganiseerd.
In Nederland zorgen vele bekende artiesten voor een spetterende muziek- en theatershow voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Op het programma staan onder andere Kim-Lian, Gebroeders Ko en Bob & Bee. ChildsLife ambassadeurs Dominique van Vliet en Rob Geus nemen de presentatie voor hun rekening en kinderen van Danscentrum Marcella van Altena geven een super dansshow weg.