Geen categorie

K3 10.000 Luchtballonnen: de nieuwe cd is nu te koop!

Vanaf vandaag ligt hij in de winkels, én op ons bureau: de nieuwe cd van de nieuwe K3.

Op 10.000 Luchtballonnen vind je niet minder dan 24 liedjes, oud en nieuw. Wij beluisterden ze.

De nieuwe K3

Wie de nieuwe cd goed bekijkt ziet het meteen: de nieuwe meisjes hebben nu echt het werk van de ‘oude’ K3-tjes overgenomen. Karen, Kristel en Josje zie je nergens terug, Klaasje, Marthe en Hanne hebben het stokje definitief overgenomen.

En dat doen ze met verve! Op de vele foto’s in het boekje stralen zij alsof ze samen al jarenlang K3 zijn. Zeker Marthe heeft de vrolijke, lieve blik die je bij een K3 meisje verwacht te zien perfect te pakken. Dankzij de uitbundige vormgeving ademt de nieuwe cd aan alle kanten écht K3 uit, vast een hele opluchting voor alle jonge fans en hun ouders.

Nieuwe liedjes

De nieuwe K3 zingt natuurlijk ook nieuwe liedjes! Heb je K3 zoekt K3 op tv gekeken ken je er vast al een aantal, zelfs als je dacht ze al lang vergeten te zijn. Naast de hit 10.000 Luchtballonnen kwamen ook Kusjessoldaten, Als het binnenregent en Kus van de juf ons bijvoorbeeld bekend voor. En die andere liedjes, die we nog niet eerder gehoord hadden? Die zingen we na één keer luisteren ook makkelijk mee.

Aanstekelijke deuntjes, vrolijk, echt K3. De stemmen van de nieuwe meisjes zullen voor trouwe fans even wennen zijn, ze klinken jonger en nog wat minder feilloos op elkaar afgestemd dan we gewend zijn, maar ze zingen prima.

Klassiekers

Naast een cd met 12 nieuwe liedjes is er ook eentje met 12 echte klassiekers, opnieuw ingezongen door Klaasje, Marthe en Hanne. Van Alle kleuren tot Oma’s aan de top en van Toveren tot MaMaSé!, heel veel bekende liedjes die iedereen mee kan zingen. Ook hier zijn de andere stemmen weer even wennen, maar de meiden doen het prima.

Met deze nieuwe cd is de overgang naar een nieuwe K3 compleet, en nemen Klaasje, Marthe en Hanne het stokje definitief over. Hun jonge fans hebben ze zonder twijfel voor zich gewonnen met hun vrolijke nieuwe liedjes en enthousiaste houding.