Geen categorie

Glossybox: Le Grand Bleu

Ook Glossybox is in zomerse sferen, en om jou in de stemming te brengen stelden zij deze maand een ultieme, zonnige box samen. Wij pakten hem uit!

De box is aangepast aan het seizoen, en dit keer zo mooi dat het zonde is om hem weg te gooien. Gebruik hem om je zomerse souvenirs en foto’s in op te bergen bijvoorbeeld!

Ook de inhoud mag er natuurlijk weer zijn. Er zijn dit keer twee miniproducten, allebei reuze handig om mee te nemen op vakantie. Het kleine flesje nagellak van Nails Inc in felle koraalkleur, de musthave kleur dit jaar. Ook is er een klein flesje droogshamoo (75 ml) van Toni&Guy aan de box toegevoegd. Hoe heeft dit handige product ooit uit de mode kunnen raken? We zijn blij het weer hot is, want het is zo heerlijk om je haar na een dagje zon een flinke oppepper te geven!

De rest van de box is gereserveerd voor fullsize producten, drie in totaal. De Lip Balm van Figs & Rouge zit verpakt in een super schattig tubetje, leuk om in je tas te steken. Hij maakt je lippen soepel en heel licht roze en is 100% natuurlijk.

Met het Eye Pencil van Jelly Pong Pong kun je alle kanten op. Een strakke streep eyeliner of een compleet ingekleurd ooglid, dit dikke potlood draait er zijn hand niet voor om. De romige textuur zorgt ervoor dat je mooi kunt mengen met andere oogschaduws, of je lijntje een beetje smokey kunt vervagen.

Het laatste product is echt een uitkomst tijdens warme zomerdagen: de Fly High Active Foot Gel van Beauty Bird ruikt extreem fris, en dat is ook meteen het effect dat het op je voeten heeft. Heerlijk als je voeten oververhit zijn na een dagje strand of flaneren!

De Grand Bleu box is nog de hele maand juli te bestellen via www.glossybox.nl.