Geen categorie

Getest: Oscar & Babette Fresh Greens geurkaars

Bepaalde geuren maken je direct blij. Eerder maakten de mensen van Oscar & Babette al geurkaarsen met een aantal van dit soort typische geuren, zoals appeltaart, koffie en puur katoen. En nu is er ook een geurkaars die ruikt naar vers gras!

Je kent het vast wel: de eerste echte voorjaarsdag, een waterig doch dapper zonnetje en de bloemen en het gras die weer tevoorschijn komen. Die geur, de geur van het voorjaar, van de natuur, van groen, die is gevangen in de nieuwe ‘Joyful Emotions’ Geurkaars Fresh Greens (9,95 euro).

De kaars op basis van Eco Sojawas brandt een stuk fijner dan normale kaarsen, op basis van paraffinewas. Het verschil in walmen en roetvorming is enorm! Daarnaast heeft de geurkaars drie lontjes, waardoor hij niet alleen feller, maar ook veel gelijkmatiger brandt.

De geur is in 1 woord heerlijk. Het gevoel van de eerste lentedag, gevangen in een blikje. Heerlijk om nu alvast te branden en in voorjaarsstemming te komen, wij kregen er een flinke dosis nieuwe energie van. Laat de lente maar komen! Meer informatie en bestellen: www.oscarenbabette-shop.nl.