Geen categorie

Getest: Goed Gemerkt

Iedereen met kinderen op een kinderdagverblijf of school zal het herkennen: de eindeloze hoeveelheid kleding en spulletjes waar je de naam van je kind op moet of wilt vermelden. De rugtas, de jas, de muts, de sjaal, de beker, de broodtrommel, en zo kunnen we nog wel even verder gaan. En iedere ouder die weet dat watervaste stift of pen meestal niet het gewenste resultaat geven, heeft vast ook wel eens van die handige stickers of instrijklabels gehoord.

Goed Gemerkt maakt deze voor je op maat. De instrijk labels zijn ‘wasvast’, maar wel weer te verwijderen (handig als je spullen wilt verkopen of weggeven), de plak labels kunnen tegen de vaatwasser. Sinds kort is het bestellen van plak labels nog leuker en makkelijker geworden, met de introductie van de Labelontwerper. En wij mochten deze nieuwe tool uitproberen!

Op www.goedgemerkt.nl kies je eerst het soort plak label uit dat je wilt. Je kunt kiezen uit groot of klein, op beide varianten kun je 2 regels tekst en een plaatje (een zogenaamd GoedgeMERKJE) kwijt. Op de mini labels kun je 1 regel kwijt, daarnaast zijn er ook nog de ‘Verzin het zelf labels’, waar je 5 regels tekst en een afbeelding op kwijt kunt.

Heb je je keuze gemaakt, dan kom je in de Labelontwerper terecht. Hier type je je tekst in en kies je (indien gewenst) een afbeelding uit. Vervolgens kun je de tekstgrootte en het lettertype aanpassen. Iedere verandering die je maakt zie je ‘live’ veranderen op het afgebeelde labeltje. Handig, zo weet je precies hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

Na een dag of 3 kregen wij de door ons ontworpen labels thuis, en inderdaad, ze zagen er precies zo uit als hoe we ze in de Labelontwerper al hadden gezien. Eenmaal op een broodtrommel geplakt bevestigden een paar rondes in de vaatwasser ook dat ze daar inderdaad bijzonder goed tegen kunnen. Wij zijn enthousiast!