Geen categorie

Gek op jou – Rachel Gibson

Rachel Gibson leverde al heel wat heerlijke chicklits af. Wat fijn dat er deze zomer weer een nieuwe exemplaar verscheen!

Gek op jou speelt zich af in Lovett, Texas, waar Rachel Gibson ons al eerder mee naar toe nam. Een plaatsje waar iedereen elkaar kent, en smeuige verhalen als zoete broodjes over de toonbank gaan. De plek waar Lily Darlington bekend staat als ‘gek’, waarschijnlijk omdat zij ooit met haar auto de woonkamer van haar ex binnenreed.

Maar Lily heeft haar leven gebeterd, zorgt prima voor haar zoontje en houdt zich zover mogelijk van dingen die haar in de problemen kunnen brengen. Mannen bijvoorbeeld.

Lily’s buurman Tucker kent haar reputatie. Hij weet eigenlijk alles over haar, als politieman net nieuw in de stad is hij al snel op de hoogte natuurlijk. Maar ondanks haar reputatie lijkt hij zijn zinnen op Lily te hebben gezet. Maar zit Lily er wel op te wachten dat heel Lovett straks weer op de hoogte is van haar liefdesleven?

Gek op jou is een stuk dunner dan de andere boeken van Rachel Gibson. Hierdoor zijn personages en verhaallijnen wat minder uitgewerkt dan we van haar gewend zijn. Toch leest het boek lekker weg, en zwijmel je heerlijk mee met de hoofdpersonen. Een lekker tussendoortje, terwijl we vol spanning op weer een nieuw boek van deze chicklit queen wachten!

Gek op jou – Rachel Gibson
ISBN 9789045204024
Karakter uitgevers
9,95 euro